TAPAHTUMA:

Tapahtuman järjestäjä on Westside Events Oy.

Tapahtuma on ikärajaton musiikkifestivaali, jossa on erikseen rajattu anniskelualue, mistä näkyvyys lavalle. Suosittelemme alle 15-vuotiaita saapumaan vanhempien seurassa. Anniskelun ikäraja on K18.

Sisäänkäynti tapahtumaan Ouluhallin parkkialueen puolelta. Portit aukeavat perjantaina 15.6. kello 16.15 ja lauantaina 16.6. kello 14.00, ja sulkeutuvat molempina iltoina kello 00.00. Tarkemmat aikataulut näet AIKATAULUT sivulta.

RANNEKKEENVAIHTO ENNAKKOON

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman portilla.

Jos haluat nopeuttaa sisäänpääsyäsi festivaalialueelle, niin vaihda lippusi ennakkoon Liikuntakeskus Hukan ennakkovaihtopisteellä Oulussa torstaina 14.6. kello 14-20. (Isokatu 99)

REITTIOHJEET:

Ouluhallin messuaukio sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun Raksilassa. Tapahtuma-alue sijaitsee noin kilometrin päässä rautatieasemalta ja noin 2 kilometrin päässä Oulun ydinkeskustasta. Paikalle on helppo saapua myös autolla, sillä tapahtuma-alue sijaitsee moottoritien varrella.

Lähimmät paikallisliikenteen pysäkit (Raksilan urheilukeskus P, Rauhanyhdistys E) sijaitsevat vain 400 metrin päässä tapahtuma-alueelta ja busseja kulkee aina tapahtuman päättymiseen saakka.

Lähin pankkiautomaatti: Tehtaankatu 5 eli K-Citymarket Raksila.

Tarkista bussiyhteydet Googlen tai Oukan reittioppaasta sivulta: http://www.oulunjoukkoliikenne.fi/reitit-ja-aikataulut

 

SAAPUMINEN

Katso halvin kuljetusmuoto kotipaikkakunnaltasi festeille Perille-sovelluksella!

Tapahtuma-alueella on ilmaista parkkitilaa festivaalivieraiden käytössä.

 

MAJOITUS

Yhteistyökumppanimme Aparthotel FORENOM tarjoaa Hoodfest vieraille -10% alennuksen majoituksesta koodilla HOOD

Lue lisää majoitus sivulta.

 

RUOKA JA JUOMA

Penalty Burger, sekä paikallinen Flying Reindeer tarjoavat maukkaat festarisafkat! Tapahtuma-alueella on ruokakojuja mistä löytyy liha- ja kasvisvaihtoehdot ja virvoitusjuomia. Löydät festivaalialueelta myös pehmistä ja lakua. Omat eväät voi jättää narikkaan ja nauttia tapahtuman ulkopuolella.

Anniskelualueella A-oikeudet.

TALKOOTYÖ

Talkoohaku on päättynyt vuoden 2018 osalta! Voit kuitenkin jättää tietosi tähän lomakkeeseen, ja otamme sinuun yhteyttä jos tarve vaatii.

 

TURVALLISUUSMÄÄRÄYKSET:

Jokaiselle alueelle pyrkivälle tehdään turvatarkastus. Jonojen välttämiseksi saavu aina hyvissä ajoin ennen esiintyjää jota tulet katsomaan, ja pidä huolta että festivaalialueella kielletyt tavarat on jätetty kotiin tai viety narikkaan. Näin vältyt jonottamiselta ja autat myös muita ihmisiä kun sisäänkulku ei tukkeudu. Lue siis allaolevat ohjeet huolellisesti:

 

  • Älä tuo tapahtumaan huumausaineita, ampuma- tai teräaseita, muita vaaralliseksi luokiteltavia esineitä tai omia alkoholijuomia.
  • Varaudu asianmukisella säävarustuksella mutta muista että reput ja sateenvarjot on jätettävä narikkaan.
  • Älä tappele tai yllytä ihmisiä väkivaltaan tapahtuma-alueella tai sen lähistöllä. Väkivaltaisuus johtaa välittömästi alueelta poistamiseen ilman mahdollisuutta takaisinpääsyyn.
  • Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkona, eikä ole sallittua lavojen edustalla tai teltoissa.
  • Tapahtumaan saa tuoda tyhjän vesipullon, muut pullot ja tölkit on kiellettyjä.
  • Pidä huolta omaisuudestasi. Löytötavaroita voi tiedustella narikasta tapahtuman aikana ja tapahtuman jälkeen Oulun löytötavaratoimistosta.
  • Alueen järjestyksenvalvojat ovat turvaamassa ja pitämässä yllä yleistä järjestystä, joten noudata heidän antamiaan ohjeita.
  • Älä tuo tapahtumaan ammattimaisia kuvausvälineitä kuten järjestelmäkameroita. Kuvata saa kännykkäkameroilla ja pokkareilla.
  • Anniskelualueen ikäraja on 18 vuotta. Ota mukaan henkilöllisyystodistus. Henkkarit tarkastetaan kaikilta anniskelualueelle pyrkiviltä.

 

HALUATKO YHTEISTYÖHÖN?

Ota yhteyttä:

henri.hoodfest(at)gmail.com
susanne.hoodfest(at)gmail.com